INTEC tecknar ramavtal med Göteborgs stad

2023-03-20

INTEC tecknar ramavtal med Göteborgs stad för el- och telekonsulttjänster. Avtalet sträcker sig till 2027.

Göteborg

Göteborg står inför sitt största utvecklingssprång i modern tid vilket innebär att staden ska växa med nära en tredjedel till 2035 och ge plats för 150 000 nya göteborgare, 80 000 nya bostäder och nya arbetsplatser.

”INTEC växer i regionen och det ska bli otroligt roligt att vara med att hjälpa staden Göteborg med de utmaningarna som man står inför. Vi ser fram emot att bidra med vår tekniska kompetens och därmed kunna ge Göteborg bästa möjliga förutsättningar att växa snabbt och hållbart med effektiva tekniska lösningar” säger Peter Boman, INTEC Göteborg.

INTEC växer i regionen och det ska bli otroligt roligt att vara med att hjälpa staden Göteborg med de utmaningarna som man står inför.

 

Peter Boman, INTEC

Peter Boman, INTEC

Hållbar och nära storstad

Målet är en hållbar och nära storstad och med det följer stora infrastrukturprojekt för trafiklösningar och omfattande bostads- och lokalförsörjningsprogram. Allt inom ramen för en grön strategi. Med den snabba tillväxten och det intensiva samhällsbyggandet finns det för staden ett stort behov av en bredd av tekniska konsulter med hög kompetens. Det är därför en självklarhet för INTEC att vara med på tillväxtresan.

Kontakta oss

om du vill veta mer om projektet och övriga tjänster i Göteborgsregionen.

Peter Boman

El

+46 (0)73 862 10 74

peter.boman@intec.se