INTEC tilldelas utmärkelsen Årets Karriärföretag 2024

2023-11-15

Utmärkelsen tilldelas företag som erbjuder unika karriär- och utvecklingsmöjligheter för studenter, Young Professionals och Senior Professionals.

Karriärföretagen 2024

 

I veckan meddelade Karriärföretagen att INTEC har utsetts till ett av Årets Karriärföretag 2024. Utmärkelsen tilldelas företag som erbjuder unika karriär- och utvecklingsmöjligheter för studenter, Young Professionals och Senior Professionals. Detta erkännande är en bekräftelse på vårt engagemang för att skapa en inkluderande arbetsmiljö och en stark företagskultur.

 

"Att vara moderna, nära, positiva och kompetenta är värderingarna som INTECs framgång stabilt grundar sig på. Tillsammans skapar vi en framtid där varje medarbetares idé räknas och leder till hållbara värden och resultat. Vi är inte bara ett framgångsrikt företag, vi är en gemenskap och en kultur där människor mår bra och presterar bättre. Framtiden är vår att forma, och jag är otroligt stolt över att leda detta team av dedikerade och passionerade lagspelare." - Anders Lundin, VD INTEC

 

 

INTECs framgångsrika väg till utmärkelsen

Utan vår vetskap har vi genomgått en rigorös urvalsprocess som inkluderade granskning av våra karriärsidor, närvaro i digitala medier, aktiviteter riktade mot studenter och yrkesverksamma akademiker samt attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar.

Expertpanelen, bestående av specialister inom HR, webb, karriärrådgivning, sociala medier och marknadsföring, tilldelade INTEC högsta betyg för deras insatser inom dessa områden.

 

"Med glädje och stolthet mottar vi utmärkelsen som Årets Karriärföretag 2024! Att bli utnämnda till Årets karriärföretag är ett bevis på att vår passion för att skapa en arbetsmiljö som inte bara attraherar, utan också tydligt speglar vår identitet och arbetsinsats, har fått den välförtjänta uppmärksamheten. Ett enormt tack riktas till våra fantastiska medarbetare, vars hängivenhet och engagemang utgör själva kärnan i skapandet av en arbetsplats där varje individ bidrar till att göra INTEC till något extraordinärt." - Ida Vigander, HR-chef INTEC

 

 

Juryns motivering för utmärkelsen

"INTEC är en engagerad och inkluderande arbetsgivare med ett mycket starkt employer brand. Med ett stort fokus på omsorg har Intec skapat en attraktiv och familjär företagskultur som lyser igenom i deras kommunikation och storytelling. Här finns stora möjligheter att starta en spännande karriär som student och young professional med många karriär- och utvecklingsmöjligheter."

 

INTEC Beyond Engineering

Att vara moderna, nära, positiva och kompetenta är värderingarna som INTECs framgång stabilt grundar sig på. Tillsammans skapar vi en framtid där varje medarbetares idé räknas och leder till hållbara värden och resultat. Vi är inte bara ett framgångsrikt företag, vi är en gemenskap och en kultur där människor mår bra och presterar bättre. Framtiden är vår att forma, och jag är otroligt stolt över att leda detta team av dedikerade och passionerade lagspelare.

 

Anders Lundin, VD INTEC

Anders Lundin. VD INTEC