INTEC etablerar sig i Kalmarregionen

2022-11-28

INTEC förvärvar Elkalkyl & Konsult Syd AB i Mönsterås.

elkalkyl och konsult syd

INTEC förvärvar Elkalkyl & Konsult Syd AB i Mönsterås. Därigenom förstärks INTEC:s verksamhet inom kalkylområdet samtidigt som förvärvet är ett första steg mot en etablering i Kalmarregionen.

Elkalkyl & Konsult Syd utför elkalkyler och kostnadsberäkningar inom byggbranschen. Kunderna är elinstallationsbolag och byggföretag över hela Sverige.

– Elkalkyler är en alltmer efterfrågad tjänst såväl i tidiga skeden med entreprenadkalkyler och under efterkontroller. Framför allt är förvärvet också starten för INTEC i sydöstra Sverige där planerar en expansion på marknaden kring Kalmar, Oskarshamn, Växjö och Blekinge. Vi ser att våra tjänster efterfrågas i allt högre grad och det känns naturligt och kul att ta nästa steg geografiskt, säger Anders Lundin, vd på INTEC och affärsområdeschef Instalco teknikkonsult.

– Det är spännande att få möjligheten att bli en del av INTEC-teamet och vara med och utveckla erbjudande inom kalkyl och inom den här geografin, säger Christian Lindster, vd på Elkalkyl & Konsult Syd.

Kontakta oss

om du vill veta mer

Anders Lundin

VD

+46 (0)70 277 50 90

anders.lundin@intec.se