Brandsimuleringar på en helt ny nivå

2023-06-02

Vi är glada att meddela att vi nyligen har förvärvat ett toppmodernt kluster för brandsimuleringar.

Brandsimuleringar

Med 64-kärniga enheter kan vi köra upp till 25.600.000 celler på rekordtid, vilket möjliggör brand-simuleringar i stor skala med enastående hastighet och effektivitet. Denna uppgradering gör att vi snabbt kan leverera omfattande brandsäkerhetsanalyser, exakta riskbedömningar och robusta brandskydds strategier.

Beräkningsströmningsdynamik

Genom att utnyttja avancerad teknik som beräkningsströmningsdynamik (CFD) kan vårt team simulera brandbeteende, rökutbredning och värmeöverföring inom detaljerade arkitektoniska strukturer. Med den exceptionella beräkningskraften i vårt nya kluster kan vi påskynda modellerings- och analysprocessen och ge våra kunder korrekta insikter och handlingsbara rekommendationer snabbare än någonsin tidigare. Vi hanterar nu effektivt brand-simuleringar för även de mest omfattande fastigheterna för kommersiella och industriella verksamheter samt bostäder. Oavsett om det handlar om att optimera utrymningsvägar, utvärdera effektiviteten hos brandsläckningssystem eller bedöma konsekvenserna av olika brandscenarier.

På INTEC har vår mission alltid varit att prioritera säkerheten och välbefinnandet hos våra kunder. Med detta nya förvärv stärker vi vårt åtagande att driva gränserna för brandteknik och leverera banbrytande lösningar. Vi är glada över de möjligheter detta medför för att stödja arkitekter, byggare och fastighetsägare i att skapa tryggare miljöer.

Har du ett projekt som kräver omfattande brandsimuleringar eller behöver expertvägledning inom brandsäkerhetsanalyser, tveka inte att kontakta vårt team. Vi ser fram emot att bidra med vår erfarenhet och kunskap samt utnyttja förmågorna hos vårt nya kluster för att ge dig effektiva, precisa och pålitliga brandtekniska tjänster.

Kontakta oss

om du vill veta mer om brandsimuleringar