Sprinkler för brandskydd

Ett effektivt och pålitligt brandsläckningssystem är väsentligt för att skydda företag och dess tillgångar. Vi erbjuder trygga, skräddarsydda lösningar för de flesta brandskyddsbehov.

INTEC har certifierade brandskyddsexperter

INTEC har ett team av erfarna konsulter specialiserade inom sprinklersystem. Vi är certifierade och har djup kunskap om de senaste teknikerna och riktlinjerna inom sprinkler. Vi kan erbjuda skräddarsydda lösningar för de flesta brandskyddsbehov.

Olika typer av sprinklersystem för brandbekämpning

Den vanligaste typen av sprinklersystem är vattensprinkler. Det finns även andra typer av sprinklers som bekämpar branden med  exempelvis vattenspray eller vattendimma. En boendesprinkler är speciellt anpassade för boendemiljöer. Det finns även olika typer av skumsprinklers. Våra experter hjälper dig med rekommendation på vilken typ av sprinklersystem som lämpar sig för din fastighet.

Kontakta oss så hjälper vi dig välja rätt brandskydd

Vår ambition är att våra kunder ska uppleva trygghet i varje kontakt med oss, från offert till installation och service. Därför lägger vi stor vikt vid det personliga engagemanget, den höga servicenivån och inte minst – att vi alltid finns nära till hands.