VVS-handläggare till Uppsala

Är det viktigt för dig att arbeta för en attraktiv arbetsgivare där du får chansen att utmanas och utvecklas?

Då kan INTEC vara rätt arbetsgivare för dig!

INTEC är Sveriges just nu snabbast växande teknikkonsult och här finns en chans för just dig att vara med på denna nystartade resa. Vi på INTEC drivs av lusten att skapa förändring på riktigt och att få våra medarbetare och kunder att växa. Varje dag är vi delaktiga i idéer och lösningar som skapar möjligheter för framtidens hållbara samhälle.

INTEC erbjuder ett komplett utbud av teknikkonsulttjänster inom fastighet och industri. Vi är över 400 medarbetare i Sverige och Norge som gärna vill bli fler som tänker ”Beyond Engineering”. 2022 hade vi en omsättning på ca 300 MSek och med ökad efterfrågan fortsätter vi växa. Vill du också vara med och forma vår verksamhet och utvecklas ihop med oss är detta en chans du inte får missa.

Tjänsten

Vi söker främst dig som har ingenjörsbakgrund med inriktning mot VVS och/eller installationsteknik. Vi söker både dig som är nyexaminerad och dig som redan arbetat några år. Vi söker alla erfarenheter samt och roller som konstruktör, handläggare och uppdragsledare.

Tjänsten kommer ge dig möjlighet att utvecklas och samtidigt få sätta din egen prägel på arbetet och din egen vardag. Hos oss är det din vilja och brinnande intresse som sätter ramarna för den personliga utvecklingen. Vi ger dig alla förutsättningar.

För att bli den attraktivaste aktören på marknaden är det viktigt att vi som arbetar på INTEC har en förmåga att vara lyhörda och kunna se våra kunders och kollegors behov. Vi behandlar och värderar våra kunder och medarbetare lika.

Tjänsten innebär

  • Ansvar för egna kundrelationer

Vidare ser vi att du har erfarenhet av att:

  • Ha arbetat i liknande roll på andra konsultbolag, fastighetsbolag och/eller entreprenad bolag

Du som söker:

  • Är utbildad ingenjör eller har annan relevant utbildning för tjänsten
  • Har goda kunskaper inom MagiCAD, AutoCAD och/eller Revit
  • Är nyfiken och är intresserad av ny teknik
  • Är lösningsorienterad och lyhörd
  • Räds inte nya utmaningar eller arbetsuppgifter
  • Behärskar svenska och engelska i både tal och skrift

Rekrytering sker löpande och vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt!

Kvinna utanför kontor

Vi är INTEC

INTEC är ett modernt teknikkonsultföretag som erbjuder ett komplett utbud av tjänster inom byggnad, industri och infrastruktur. Genom att tänka Beyond Engineering utvecklar vi nya möjligheter som skapar förändringar på riktigt och får kundernas affär att växa.

Kvinna utanför kontor

Ansök här:


Läs våra villkor och integritetspolicy

Kontakta oss

om du vill veta mer om tjänsten.

Björn Wettervik

VVS

+46 (0)73 862 56 61

bjorn.wettervik@intec.se