VA Projektör

Vill du arbeta för en arbetsgivare som tar stort ansvar för att säkra framtidens dricksvatten, spillvatten och dagvatten? Vill du arbeta i en grupp som gemensamt har både lång och bred kompetens inom dessa frågor. Då kan detta vara en möjlighet för dig!

 

Vi lever i en föränderlig värld och på INTEC tar vi ansvar för att förbereda samhället för de tuffa utmaningar det kontinuerligt ställs inför. Vi är med och leder utvecklingen i vårt samhälle. Nu vill vi utöka med fler drivna och kompetenta medarbetare som vill vara med och framtidssäkra samhället med oss.

 

Där människor bor och vistas, oavsett om det gäller en stor stad eller ett landsbygdsområde, finns det behov av infrastruktur för dricksvatten, spillvatten och dagvatten. INTEC erbjuder ett komplett utbud av konsulttjänster inom dessa områden. Våra konsulter har heltäckande kompetens från övergripande utredningar i tidiga skeden till detaljtekniska lösningar inom lednings- och processteknik. Våra tjänster omfattar även drift- och underhållsfrågor, VA-ekonomi, dagvatten- och översvämningsutredningar, modellering av naturliga vattendrag och planfrågor.  

 

INTEC Civil finns tillgängliga runt om i landet på olika kontor, vi utgör en stark aktör och vågar benämna oss som specialister på att hantera vatten. Vi är ett bolag som är under en stark tillväxt, där vi har möjlighet att skapa laget och företagets utformning tillsammans. 

 

Det finns en stark vi-känsla och vi hjälps åt i både tekniska frågor och med att bemanna uppdrag.

 

Vi arbetar aktivt med teknikutveckling, resursfördelning och kunskapsöverföring för att säkerställa att både medarbetarnas arbetsklimat och leverans mot kund håller toppkvalitet. Vattenfrågorna är med i alla stora samhällsprojekt idag och framåt kommer klimatanpassningsfrågorna bara bli ännu mer aktuella. 

 

Om tjänsten

Nu söker vi dig som är projektör och vill arbeta inom VA. Du kommer ha en roll i både mindre och större uppdrag som du genomför tillsammans med kollegor i projektform. Beroende på uppdrag kan arbetet innebära kundkontakt, budget, framdrift och problemlösning.

 

Du kommer till ett öppet- och utvecklingsbenäget gäng med hög kompetensnivå och god gemenskap. Vi hjälper varandra att bli ännu kunnigare inom våra områden och våra kunder till de bästa tekniska lösningarna. Förutom ditt sammanhang med likasinnade inom VA kommer du att få arbeta tätt med kollegor inom andra teknikområden i våra multidisciplinära uppdrag. Här finns också möjligheten att arbeta varierat med uppdrag lokalt och nationellt.

 

Du kommer till ett glatt team med engagerade kollegor med en bred kompetens inom samhällsutformning. Du får även en stark lokal förankring med övriga kollegor på INTEC som gärna bidrar med kunskaper inom bland annat VA/dagvatten, geoteknik, KMA etc. 

 

Din profil

För att bli framgångsrik i denna tjänst tror vi att du har en relevant eftergymnasial utbildning, minst tre års erfarenhet av VA-projektering samt erfarenhet av teknikansvar.

Det är viktigt för oss att du vill arbeta och utvecklas i konsultrollen, och därmed är egenskaper såsom prestigelöshet och affärsmässighet är uppskattade.

För att trivas hos oss tror vi att du är en social och självgående person som uppskattar en varierande vardag.

Eftersom våra leveranser i huvudsak är på svenska är det viktigt att har goda kunskaper i språket. 

Det viktigaste för oss är du, så om du är bosatt på en annan ort ser vi gärna att du söker ändå. INTEC finns runt om i Sverige varför placeringsort är flexibel.

Vi erbjuder dig möjligheten att bli en lagspelare i vårat team - där vi tror starkt på dig som är engagerad och bjuder på din energi.

 

 

Kvinna utanför kontor

Vi är INTEC

INTEC är ett modernt teknikkonsultföretag som erbjuder ett komplett utbud av tjänster inom byggnad, industri och infrastruktur. Genom att tänka Beyond Engineering utvecklar vi nya möjligheter som skapar förändringar på riktigt och får kundernas affär att växa.

Kvinna utanför kontor

Ansök här:


Läs våra villkor och integritetspolicy

Kontakta oss

om du vill veta mer om tjänsten.

Jimmy Vahlström

Infrastruktur

+46 (0)73 862 04 57

jimmy.vahlstrom@intec.se