Uppdragsledare samt projektörer El och Tele, INTEC Uppsala

Är du sugen på att arbeta för en arbetsgivare som ger sina anställda chansen att utmanas och utvecklas? Är du en lagspelare? Då är INTEC rätt miljö för dig att verka och utvecklas i.

INTEC Uppsala letar efter el- och telekonsulter som vill vara med och utvecklas tillsammans med oss och våra kunder.

Kontoret i Uppsala är idag i behov av uppdragsledare och projektörer för projektering av el- & telesystem i fastigheter. Dessa tjänster finns tillgängliga med stationeringsort i Uppsala.

Här får du chansen att vara med i uppbyggnaden av framtidens teknikkonsult, som inte fokuserar på att bli störst i Sverige, utan bäst på den lokala marknaden. På INTEC arbetar idag cirka 300 medarbetare varav 25 är stationerade i Uppsala.

Tjänsterna kommer ge dig möjlighet att utvecklas och samtidigt få sätta er egen prägel på arbetet och er egen vardag. Hos oss är det din vilja och brinnande intresse som sätter ramarna för den personliga utvecklingen. Vi ger dig alla förutsättningar.

För att bli den bästa aktören på marknaden är det viktigt att vi som arbetar på INTEC har en förmåga att vara lyhörda och kunna se våra kunders och kollegors behov. Vi behandlar och värderar våra kunder och medarbetare lika.

Uppdragsledare:

Befattningen innebär även att följa upp och säkerställa uppdragens kvalitet samt ekonomiska lönsamhet och att handleda andra medarbetare.

Du som söker:

  • Arbetat som teknikkonsult i minst 1 år alternativt arbetat som montör i mer än 5 år.
  • Brinner för det du gör och vill lära dig mera.
  • Kunskap inom el- & telesystem för fastigheter.
  • Kunskap om lagar, regler och standarder.
  • Svenska och engelska, både tal och skrift.

 

Rekrytering sker löpande och vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt!

Kvinna utanför kontor

Vi är INTEC

INTEC är ett modernt teknikkonsultföretag som erbjuder ett komplett utbud av tjänster inom byggnad, industri och infrastruktur. Genom att tänka Beyond Engineering utvecklar vi nya möjligheter som skapar förändringar på riktigt och får kundernas affär att växa.

Kvinna utanför kontor

Ansök här:


Läs våra villkor och integritetspolicy

Kontakta oss

om du vill veta mer om tjänsten.

Mats Wiström

+46 (0)73 862 10 72

mats.wistrom@intec.se

Stefan Thorslund

El

+46 (0)70 669 13 59

stefan.thorslund@intec.se