Uppdragsansvarig projektör inom gata och mark

INTEC Civil är involverade i många spännande samhällsutvecklings- och industriprojekt och vi är glada att få möjligheten att sätta vår prägel på hur ett framtidssäkrat och hållbart samhälle kan utformas.

Vår styrka är att vi kan anpassa oss till våra kunders kultur och lokala marknader samtidigt som vi utnyttjar vår världsomfattande expertis för att genomföra de mest komplexa projekten och hjälpa våra kunder att uppnå sina mål. För att bemöta marknadens ökade efterfrågan av våra tjänster behöver vi nu utöka vårt härliga gäng projektörer inom gata och mark till våra avdelningar. 

Nationellt arbetar vi på INTEC Civil inom samhällsutformning och har flera interna nätverk för kunskapsdelning och stöttning. Vi är ett bolag som är under en stark tillväxt, där vi har möjlighet att skapa laget och företagets utformning tillsammans.  
Det finns en stark vi-känsla och vi hjälps åt i både tekniska frågor och med att bemanna uppdrag. Våra huvudsakliga kunder är kommuner, entreprenörer, industrier och exploatörer.  

 

Vårt erbjudande

Vi erbjuder dig möjligheten att bli en del av vårt team där vi tror starkt på dig som är engagerad och bjuder på din energi. Vi tror på frihet under ansvar. 

Du kommer till ett glatt team med engagerade kollegor med en bred kompetens inom samhällsutformning. Du får även en stark lokal förankring med övriga kollegor på INTEC som gärna bidrar med kunskaper inom bland annat VA/dagvatten, geoteknik, KMA etc. 

I våra uppdrag kommer du att komma i kontakt med kollegor inom ett flertal discipliner där ni tillsammans bidrar med er expertis för att hitta framtidssäkrade lösningar inom infrastruktur och samhällsbyggnad.

 

Om tjänsten

Nu söker vi dig som är erfaren projektör och vill arbeta som uppdragsansvarig inom gata och mark. I rollen som uppdragsledare kommer du att agera ansiktet utåt samt vara en nyckelperson mot våra kunder och ges möjligheten att driva allt från små lokala projekt till stora nationella projekt som löper över flera år. Du kommer att medverka i alla skeden, från förstudier/tidiga utredningar till bygghandlingar/uppföljning av byggskedet.

Som uppdragsansvarig kommer du att ansvara för att utveckla våra relationer med kund där du är kontaktvägen in för uppdrag. Vidare förutsätter rollen att du ansvarar för försäljning, genomförande, avslut och uppföljning av uppdrag där du genomgående har ett ekonomi- och kvalitetsansvar i det som INTEC levererar. Uppdragen innefattar ofta många discipliner i samtliga skeden, från tidiga analyser och förstudier till bygghandlingar.

Vi arbetar med ständig förbättring och har som målsättning att kontinuerligt söka efter innovativa sätt att förbättra oss. Därför söker vi dig som vill bidra till att vi som konsulter kan ge våra kunder kvalitetssäkrade leveranser, samtidigt som vi tydliggör arbetssätt och resursplanering och ger våra medarbetare de bästa förutsättningarna för en personlig utveckling men också en långsiktigt hållbar arbetsmiljö.

Som uppdragsledande projektör inom ditt teknikområde kommer en del av arbetet således innebära utveckling av våra interna processmodeller samt personlig kompetensutveckling. Du ingår i en grupp och avdelning med flera uppdragsansvariga/teknikansvariga med gedigen kunskap och erfarenhet.

Våra projektverktyg är främst Civil 3D och AutoCAD.

Vi har hela Sverige som spelplan och bygger varje uppdragsgrupp efter uppdragens specifika behov

 

Din profil

För att vara framgångsrik i rollen tror vi att du har utbildning inom relevant område och minst fem års yrkeserfarenhet inom gatu- och markprojektering. 

Som person ser vi att du gillar att arbeta målmedvetet och att du självständigt kan leda och driva projekt. Vi värdesätter en god förmåga att kommunicera och ett affärsmässigt förhållningssätt.

Det är också av stor vikt att du gillar att leda andra människor då du i din roll kommer att arbeta som mentor för andra medarbetare.

Det är av hög betydelse att du vill arbeta och utvecklas i konsultrollen, och därmed är egenskaper såsom prestigelöshet och affärsmässighet uppskattade.

För att trivas hos oss tror vi att du är en social och självgående person som uppskattar stort ansvar och en varierande vardag

Du är van vid att arbeta i Civil 3D och AutoCAD, samt har erfarenhet att hantera uppdrag vad gäller kvalité och ekonomi. Du har goda kunskaper inom AMA Anläggning. 

Om du är redo för en spännande utmaning och vill vara en del av vårt framgångsrika team, skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Vi ser fram emot att höra från dig!

 

Kvinna utanför kontor

Vi är INTEC

INTEC är ett modernt teknikkonsultföretag som erbjuder ett komplett utbud av tjänster inom byggnad, industri och infrastruktur. Genom att tänka Beyond Engineering utvecklar vi nya möjligheter som skapar förändringar på riktigt och får kundernas affär att växa.

Kvinna utanför kontor

Ansök här:


Läs våra villkor och integritetspolicy

Kontakta oss

om du vill veta mer om tjänsten.

Jimmy Vahlström

Infrastruktur

+46 (0)73 862 04 57

jimmy.vahlstrom@intec.se