Teknikansvarig projektör inom VA

Vill du säkra framtidens dricksvatten, spillvatten och dagvatten? Arbeta i en grupp med lång och bred kompetens inom dessa områden? Då kan detta vara en möjlighet för dig!

På INTEC tar vi ansvar för att förbereda samhället för framtidens utmaningar. Vi leder utvecklingen och söker fler drivna medarbetare som vill vara med och framtidssäkra samhället.

Oavsett om det gäller en storstad eller landsbygd, finns det behov av infrastruktur för vattenhantering. INTEC erbjuder kompletta konsulttjänster inom dricksvatten, spillvatten och dagvatten. Våra tjänster omfattar allt från tidiga utredningar till detaljtekniska lösningar och drift- och underhållsfrågor.

INTEC Civil finns runt om i landet och vi är stolta över vår specialistkompetens inom vattenhantering. Vi växer starkt och bygger laget tillsammans. Med en stark vi-känsla hjälps vi åt med både tekniska frågor och bemanning av uppdrag. Vi satsar på teknikutveckling, resursfördelning och kunskapsöverföring för att säkerställa toppkvalitet i både arbetsklimat och kundleveranser. Vattenfrågorna är avgörande i alla stora samhällsprojekt idag och klimatanpassningsfrågorna blir bara viktigare framöver. 

 

Om tjänsten


Nu söker vi dig som är erfaren projektör och vill arbeta som teknikansvarig inom VA/ledningsteknik. Du har en nyckelposition i både mindre och större uppdrag som du genomför tillsammans med kollegor i projektform.

Beroende på uppdrag kan arbetet innebära ansvar för kundkontakt, budget, framdrift och problemlösning.

Du kommer till ett öppet- och utvecklingsbenäget gäng med hög kompetensnivå och god gemenskap. Vi hjälper varandra att bli ännu kunnigare inom våra områden och våra kunder till de bästa tekniska lösningarna. Förutom ditt sammanhang med likasinnade inom VA kommer du att få arbeta tätt med kollegor inom andra teknikområden i våra multidisciplinära uppdrag. Här finns också möjligheten att arbeta varierat med uppdrag lokalt och nationellt.

Som erfaren projektör inom ditt teknikområde kommer en del av arbetet således innebära utveckling av våra interna process- och leveransmodeller samt kompetensutveckling och coachning av våra mindre erfarna medarbetare.

Du kommer till ett glatt team med engagerade kollegor med en bred kompetens inom samhällsutformning. Du får även en stark lokal förankring med övriga kollegor på INTEC som gärna bidrar med kunskaper inom bland annat VA/dagvatten, geoteknik, KMA etc. 

 

Din profil

För att bli framgångsrik i denna tjänst tror vi att du har en relevant eftergymnasial utbildning, minst fyra års erfarenhet av VA-projektering samt erfarenhet av teknikansvar.

Det är viktigt för oss att du vill arbeta och utvecklas i konsultrollen.

För att trivas hos oss tror vi att du är en social och självgående person som uppskattar en varierande vardag.

Eftersom våra leveranser i huvudsak är på svenska är det viktigt att har goda kunskaper i språket.

Vi erbjuder dig möjligheten att bli en lagspelare i vårat team.

Om du är redo för en spännande utmaning och vill vara en del av vårt framgångsrika team, skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Vi ser fram emot att höra från dig!

 

Kvinna utanför kontor

Vi är INTEC

INTEC är ett modernt teknikkonsultföretag som erbjuder ett komplett utbud av tjänster inom byggnad, industri och infrastruktur. Genom att tänka Beyond Engineering utvecklar vi nya möjligheter som skapar förändringar på riktigt och får kundernas affär att växa.

Kvinna utanför kontor

Ansök här:


Läs våra villkor och integritetspolicy

Kontakta oss

om du vill veta mer om tjänsten.

Jimmy Vahlström

Infrastruktur

+46 (0)73 862 04 57

jimmy.vahlstrom@intec.se