INTEC Industri söker rör- och anläggningskonstruktörer

Är det viktigt för dig att arbeta för en arbetsgivare där du får chansen att utmanas och utvecklas? Då kan INTEC vara rätt arbetsgivare för dig!

Vi vill bli fler rör- och anläggningskonstruktörer.

Tjänsten

Vi söker dig som vill utvecklas som rör- och anläggningskonstruktör tillsammans med oss. Hos oss så är du i en lärande miljö, vi bygger team, fångar och sprider kunskap och erfarenheter. I de flesta fall jobbar vi i interna team för att leverera lösningar på våra kunders problem. Teamen sätts samman för att nyttja varje individs kunskaper och erfarenheter på bästa sätt. Geografisk placering spelar mindre roll, vi arbetar ofta tillsammans i teamen från helt olika orter eller hemifrån. I projekten gör vi utredningar, konstruktion, montageledning, dokumentation, beräkningar och mycket mycket mer.  Vi ser att du som söker har tidigare erfarenhet av rör- och anläggningskonstruktion och god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på både svenska och engelska.

Hos oss arbetar du med moderna konstruktionssystem. Ofta nyttjar vi våra interna resurser för Reality Capture, vilket gör att vi kan leverera en fullständig konstruktionslösning på distans.

I ett typiskt projekt är vi med från början till slut. Vi tar fram processflödesscheman, 3D underlag, tillverkningsritningar, materialspecifikationer och finns med som stöd under installation och driftsättning.

Vi söker också dig som vill utvecklas ännu mer i rollen och leda arbeten, ta kundansvar och vara huvudansvarig för leveranserna. Du kanske är en del av ett härligt team redan? Ta med allihopa och utvecklas tillsammans med oss på INTEC, oavsett vilken ort ni sitter på.

Tillsammans

Vi arbetar i team som tillsammans utvecklar vår leverans och kompetens. Vi sätter stor vikt vid vår arbetsmiljö och våra medarbetares utveckling. Vi erbjuder alla våra medarbetare coachande samtal vilket skapar förutsättningar för oss som individer och företag att utvecklas. Våra arbetssätt ger dig som individ en stor potential till personlig utveckling.

 

Rekrytering sker löpande och vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt!

Kvinna utanför kontor

Vi är INTEC

INTEC är ett modernt teknikkonsultföretag som erbjuder ett komplett utbud av tjänster inom byggnad, industri och infrastruktur. Genom att tänka Beyond Engineering utvecklar vi nya möjligheter som skapar förändringar på riktigt och får kundernas affär att växa.

Kvinna utanför kontor

Ansök här:


Läs våra villkor och integritetspolicy

Kontakta oss

om du vill veta mer om tjänsten.

Fredrik Westin

Industri

+46 (0)73 - 862 01 88

fredrik.westin@intec.se