Geotekniker

INTEC Civil är involverade i många spännande samhällsutvecklingsprojekt och vi är glada att få möjligheten att sätta vår prägel på hur ett framtidssäkrat och hållbart samhälle kan utformas. Vår styrka är att vi kan anpassa oss till våra kunders kultur och lokala marknader samtidigt som vi utnyttjar vår världsomfattande expertis för att genomföra de mest komplexa projekten och hjälpa våra kunder att uppnå sina mål. För att bemöta marknadens ökade efterfrågan av våra tjänster behöver vi nu utöka vårt härliga gäng. 

INTEC Civil finns tillgängligt nationellt och vi har flera interna nätverk för kunskapsdelning och stöttning. Vi är ett bolag som är under en stark tillväxt, där vi har möjlighet att skapa laget och företagets utformning tillsammans.  
Det finns en stark vi-känsla och vi hjälps åt i både tekniska frågor och med att bemanna uppdrag. Våra huvudsakliga kunder är kommuner, entreprenörer, industrier och exploatörer.  

Teamet inom geoteknik skall nu utvecklas och växa sig större i landet. 
Vi söker nu geotekniker som hunnit erhålla erfarenhet efter examen som nu vill ta nästa kliv. Hos INTEC Civil kommer du arbeta för samhällets viktiga utveckling samtidigt som du kommer kunna påverka din egna utvecklingskurva. 

Vårt erbjudande

Vi erbjuder dig möjligheten att bli en del i vårt team där vi tror starkt på dig som är engagerad och bjuder på din energi. 

Du kommer till ett glatt team med engagerade kollegor med en bred kompetens inom samhällsutformning. Du får även en stark lokal förankring med övriga kollegor på INTEC som gärna bidrar med kunskaper inom bland annat VA/dagvatten, gata/mark, KMA etc. 

I våra uppdrag kommer du att komma i kontakt med kollegor inom ett flertal discipliner där ni tillsammans bidrar med er expertis för att hitta framtidssäkrade lösningar inom infrastruktur och samhällsbyggnad.

 

Om tjänsten

Som geotekniker kommer du ha stora möjligheter att arbeta i olika sorters uppdrag, allt från mindre uppdrag- så som geotekniska undersökningar för bostäder och skolor till större uppdrag där ett flertal teknikområden samarbetar. 
Tillsammans arbetar vi in projektets olika skeden för att få fram de bästa lösningarna avseende tekniska aspekter, miljö, livscykelkostnad och samhällsnytta. 

Målet är att INTEC Civil ska vara kundens självklara val av leverantör gällande geotekniska tjänster och även ett självklart val för dig som vill arbeta med spännande geoteknik. Hos INTEC kommer du få möjlighet att arbeta med specialister inom geotekniken. 

Arbetet är omväxlande och utvecklande. Här får du arbeta med tekniska lösningar i samverkan med våra kollegor-, i såväl anbuds-, projekterings- och utförandeskedet. Att hitta de bästa produktionsanpassade och kostnadsoptimerade lösningarna är vår vardag. Här får du möjligheten att arbeta med frågeställningar som påverkar samhället. 

 

Arbetsuppgifter

Som geotekniker arbetar du med projekt inom infrastruktur, mark, bygg och industri. Kunderna utgörs främst av kommunala bolag, myndigheter och industrier där projekten varierar i storlek. 

Du kommer att arbeta med att utföra beräkningar så som stabilitet-, sättning-, jordtrycks- och bärighetsberäkningar i olika skeden samt upprätta geotekniska handlingar så som PM/Geoteknik, BeräkningsPM/Geoteknik, ProjekteringsPM/Geoteknik och Marktekniks undersökningsrapport(MUR)/Geoteknik, Teknik- och kvalitetssäkring. 


Du kommer ges förutsättningar och bli en duktig och erfaren geotekniker/geokonstruktör med bred produktionsförståelse. 

Din profil

Som person tror vi att du gillar att arbeta målmedvetet och samarbetsorienterat. Vi värdesätter en god förmåga att kommunicera med din omgivning och kan förmedla din kunskap på ett pedagogiskt sätt samt besitter ett affärsmässigt förhållningssätt. 

Det är viktigt för oss att du vill arbeta och utvecklas i konsultrollen, och därmed är trygg, prestigelös och har en god samarbetsförmåga. Du har god problemlösningsförmåga och ser helheter utifrån flera aspekter såsom teknik och miljö.

För att trivas hos oss tror vi att du är en social och självgående person som uppskattar en varierande vardag.  

Vi söker dig som har: 

  • Civilingenjörsutbildning inom väg och vatten eller samhällsbyggnad med inriktning geoteknik, alternativt annan utbildning i kombination med aktuella och relevant erfarenhet vi bedömer som likvärdig
  • Erfarenhet från geotekniska arbetsuppgifter
  • Erfarenhet från planering av byggande av väg och/eller järnväg
  • Goda kunskaper i svenska i tal och skrift 

Det är meriterande om du har: 

  • Erfarenhet inom entreprenadverksamhet
  • Erfarenhet som beställare inom offentlig verksamhet
  • God kunskap om gällande regelverk inom geoteknik och svensk infrastruktur 
  • Erfarenhet av geokonstruktionsarbete 

Om du är redo för en spännande utmaning och vill vara en del av vårt framgångsrika team, skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Vi ser fram emot att höra från dig!

 

Kvinna utanför kontor

Vi är INTEC

INTEC är ett modernt teknikkonsultföretag som erbjuder ett komplett utbud av tjänster inom byggnad, industri och infrastruktur. Genom att tänka Beyond Engineering utvecklar vi nya möjligheter som skapar förändringar på riktigt och får kundernas affär att växa.

Kvinna utanför kontor

Ansök här:


Läs våra villkor och integritetspolicy

Kontakta oss

om du vill veta mer om tjänsten.

Mikael Edelsvärd

Infrastruktur

+46 (0)73 032 17 67

mikael.edelsvard@intec.se