Brand- och Riskkonsulter till flera orter

Är det viktigt för dig att arbeta för en arbetsgivare där du får chansen att utmanas och utvecklas? Då kan INTEC vara rätt arbetsgivare för dig!

Vi söker just nu flertalet nya kollegor inom Brand vilket ger dig möjlighet att välja placeringsort på Dalarna, Stockholm, Göteborg, Borås eller Trollhättan. Finns du på en annan ort och vill jobba med oss? Hör av dig så stämmer vi av förutsättningarna – vi ser möjligheter om du också gör det!

Tjänsten

Vi söker nu Brand- och riskkonsulter som vill vara med och utvecklas tillsammans med oss och våra kunder. Vi söker främst dig är utbildad brandingenjör och/eller civilingenjör inom riskhantering eller brandteknik alternativt annan relevant högskoleutbildning för tjänsten. Vi söker både dig som är nyexaminerad och du som redan har erfarenhet.

Tjänsten kommer ge dig möjlighet att utvecklas och samtidigt få sätta din egen prägel på arbetet och din egen vardag. Hos oss är det din vilja och brinnande intresse som sätter ramarna för den personliga utvecklingen. Vi ger dig alla förutsättningar.

För att bli den bästa aktören på marknaden är det viktigt att vi som arbetar på INTEC har en förmåga att vara lyhörda och kunna se våra kunders och kollegors behov. Vi behandlar och värderar våra kunder och medarbetare lika.

Du som söker:

  • Är utbildad ingenjör eller har annan relevant utbildning för tjänsten
    Har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på både svenska och engelska.
  • Har god förmåga att arbeta såväl enskilt som i grupp
  • Är nyfiken och är intresserad av ny teknik
  • Är lösningsorienterad och lyhörd
  • Räds inte nya utmaningar eller arbetsuppgifter 

 

Rekrytering sker löpande och vi ser fram emot er ansökan så snart som möjligt!

Kvinna utanför kontor

Vi är INTEC

INTEC är ett modernt teknikkonsultföretag som erbjuder ett komplett utbud av tjänster inom byggnad, industri och infrastruktur. Genom att tänka Beyond Engineering utvecklar vi nya möjligheter som skapar förändringar på riktigt och får kundernas affär att växa.

Kvinna utanför kontor

Ansök här:


Läs våra villkor och integritetspolicy

Kontakta oss om du vill veta mer

Stockholm

Stephanie Danielsson

Brand och Risk

+46 (0)72 504 63 80

stephanie.danielsson@intec.se