INTEC - Ny spännande samarbetspartner

INTEC - Ny spännande samarbetspartner

2021-09-10

Intec är en nyetablerad teknikkonsult på den svenska marknaden. Företaget finns idag på 18 orter och är i huvudsak verksamma inom teknik i fastigheter, energi, säkerhet, hållbart byggande och industri.

– Men det handlar inte bara om teknik, man behöver också ha en insikt… eller två, för att förstå kundernas behov och för att vi tillsammans ska kunna bygga ett hållbart samhälle, menar Anders Lundin, som vidare berättar att INTEC ser varje lokal marknad som den viktigaste.

– Vi jobbar via våra engagerade medarbetare nära våra kunder med ambitionen att bidra med värde till deras projekt och affärer.

arför väljer ni att samarbeta med Leksands IF?
– Vi är hela Sveriges Teknikkonsult, inte helt olikt Leksands IF som är hela Sveriges hockeylag. Alla hockeyälskare i Sverige har troligen Leksand som sitt första eller andra lag och har man inte det så ljuger man troligen, säger Anders Lundin med ett leende.

– Jag både hoppas och tror att både vi och Leksand kan få ut mycket av ett samarbete.

INTEC kommer att ha sin logga på spelarnas byxor, på såväl herr- som damsidan.
– För oss är det en självklarhet att vara ett inkluderande och jämställt företag. Varför skulle vi inte finnas med på både dam och herrsidan? Samarbetar vi med Leksands IF så samarbetar vi med hela Leksands IF.

Din egen relation till Leksands IF?
– Leksand har alltid funnits i min närhet och varit ett naturligt val för mig. Hockeyn förenar och det finns en åsikt i de flesta fikarum runt om i landet, och även i resten av Norden. Jag har ett stort idrottsintresse och följer mina döttrars fotbollsspel i olika klubbar, så där kan det växla bland sympatierna, men inom hockeyn är det enklare.

Känslan inför säsongen som väntar?
– Det gäller som vanligt att få en bra start och samtidigt försöka undvika skador på nyckelspelare. Leksand kommer att stå sig mycket bra i årets SHL, det är jag övertygad om. Det ska bli spännande att se hur långt det räcker på både dam- och herrsidan. Med en av världens bästa supporterskaror är såklart LIF också stora vinnare på att vi som publik, förhoppningsvis, får komma tillbaka till arenorna. Jag ser fram emot en tuff, underhållande och fartfylld säsong där spelarna har riktigt roligt på jobbet. Precis som vi har på INTEC.

Tony Malm, säljare Leksands IF
– Självklart är det alltid roligt när ett nystartat företag väljer att samarbeta med oss och i princip vara med oss från dag ett. För INTEC var det viktigt att satsa på oss som förening, och de var tydliga med att de ville stötta såväl herr- som damsidan, vilket naturligtvis känns väldigt bra. INTEC är ett företag med framtiden för sig, och vi är glada över att de väljer att synas med oss och att vi tillsammans får chansen att stärka varandras varumärken ytterligare.

Elin Broman