INTEC Industri är igång!

INTEC Industri är igång!

2021-11-12

Tillsammans är vi INTEC!

Det är med stor glädje och stolthet vi på INTEC meddelar att vi under november startar INTEC Industri.
Industrin är redan ett viktigt kundsegment för oss och vi har länge känt behovet av att kunna erbjuda även mer processnära tjänster.

INTEC Industri är den nya industrikonsulten med den långa erfarenheten inom komplexa och multidisciplinära ingenjörsprojekt. Vi som jobbar på INTEC har i genomsnitt ca 20 års erfarenhet i branschen och vi utvecklas ständigt genom att lära av varandra och ligga i framkant. Vi utgår alltid ifrån kundens affär, behov och utmaningar. Affären och projekten är ofta lokala och framgången i genomförandet är helt beroende av allas förmåga att vara nära och samverka tillsammans.

Vi vill mena att vi är unika på marknaden genom INTECs förhållningssätt. Vi levererar det vi lovat, det lovar vi och tillsammans med dig bygger vi relationer och skapar överraskat nöjda kunder och kollegor.
Hoppas vi syns snart i något utmanande projekt...
 
Ett axplock av INTEC Industris ingenjörsrelaterade tjänster är automation, process- och anläggning, tillverkning, CAD/modellering/Reality Capture, projekt- & konstruktionsledning, mekanisk konstruktion och tillverkning, projektledning och samordning.

Kontakta Anders Lundmark, vd INTEC Industri på
anders.lundmark@intec.se eller på 073-862 03 69.