INTEC gör strategisk rekrytering!

INTEC gör strategisk rekrytering!

2022-03-11

Äntligen kan vi berätta att den 14 Mars tillträder Ida Vigander tjänsten som HR-chef hos oss på INTEC. Ida kommer närmast från en roll som tillförordnad HR-chef på Borlänge Energi.

Efter drygt ett år av mycket stark tillväxt och med de framtidsplaner som vi har är detta en strategisk och viktig rekrytering. Det är medarbetarna som gör INTEC och med Idas stora engagemang, driv samt fokus på medarbetarna, företagskulturen, ledarskapsutveckling och den gemensamma strukturen kommer det här att bli en av många viktiga pusselbitar som fortsatt gör oss framgångsrika, säger Anders Lundin, VD på INTEC Nordic.

Det är snart ett år sedan jag första gången satt min fot på INTECs kontor i Borlänge och känslan som infann sig då sitter fortfarande kvar. Det var en hög energinivå på kontoret och en väldigt välkomnande känsla.

För mig är det extremt viktigt med en genuin företagskultur där värderingar och medarbetarperspektivet går hand i hand. Det  är trots allt tillsammans som vi skapar glädje på arbetsplatsen vilket i sin tur gör att vi med den glädjen och engagemanget som den ger kommer att överträffa våra kunders förväntan och generera bättre resultat.

Jag ser verkligen fram emot att snart få köra igång med att forma och driva både det strategiska och operativa HR-arbetet framåt men även att lära känna företaget och stötta organisationen under den tillväxtresa vi är inne i fortsätter Ida Vigander.

Ett viktigt steg i INTEcs fortsatta utveckling och en förutsättning för att fortsätta bygga vår företagskultur, som vi är så stolta över. Ida kommer att inte bara "passa in" utan också vara en bra ambassadör för vår våra värderingar.

Varmt välkommen till oss Ida, avslutar Anders.