Instalco fortsätter expansionen inom konsultområdet

Instalco fortsätter expansionen inom konsultområdet

2023-01-12

- Det har varit ett bra år för Intec på det hela taget. Vi har nu blivit en etablerad aktör på marknaden som fler och fler kunder upptäcker och vi vinner viktiga ramavtal och stora projekt. Men det allra viktigaste är att de kunder som valt att samarbeta med oss kommer tillbaka vilket i sin tur innebär fler kontakter och fler och fler uppdrag stora som små, berättar Anders Lundin, vd Intec och affärsområdeschef Instalco teknikkonsult.

Under 2022 har Intec fokuserat på att stärka sin organisation och bygga ett stabilt bolag. Nyetablering har under året skett i Göteborg, Alingsås, Stenungssund, Varberg, Gävle och Kalmar men framför allt har bolaget stärkt sin verksamhet på befintliga marknader och orter. Intec har under 2022 också etablerat sig i Norge där de inledningsvis fokuserar på marknaden kring Oslo och Drammen.

Intec är ingenjörer inom projektledning, el, ventilation, VS, VA, styr- och reglerteknik, energi, industri och brandskydd. Kärnverksamheten är projektering och projektledning. Bolaget utför även andra tjänster som exempelvis besiktning, installationssamordning, miljösamordning, riskhantering, kalkyl och utredning.

- Att vara den mest attraktiva teknikkonsulten står högst på vår agenda och det innebär att vara det för såväl kunder som medarbetare. Det är såklart något som förpliktar och ställer stora krav på alla oss som medarbetare oavsett roller. Kundantalet och uppdragsvolymen ökar kontinuerligt och vi får många ansökningar från nya medarbetare, säger Anders Lundin.