Gruppledare och Uppdragsledare EL till Göteborg

Vill du vara med och skapa framtidens elsystem? 

Just nu söker vi Uppdragsledare och Gruppledare till vårt växande team i Göteborg inom projektering och projektledning El, Tele och Elkraft. 

Vi letar efter dig som vill utvecklas tillsammans med oss och våra kunder. På vårt moderna och nyrenoverade kontor i Göteborg har du möjlighet att göra skillnad. 

Om du är en engagerad ledare med ett starkt intresse för att skapa förbättringar och starka team, då är det dig vi letar efter. 

Mer om tjänsterna

Som Uppdragsledare kommer du att vara i spetsen för spännande projekt och guida både dig själv och dina kollegor till framgång. Du kommer att ha ansvar för att säkerställa att våra projekt uppfyller högsta kvalitet och håller sig inom budget, samtidigt som de levereras enligt överenskommen tidplan. 

För oss är samarbete och engagemang - nyckeln till framgång. Vi söker dig som kan inspirera och engagera både kollegor och kunder. Med ditt intresse för människor och din öppenhet för ny teknik och samarbeten kommer du att trivas hos oss. 

Vi erbjuder en dynamisk tjänst där du kommer att arbeta med olika uppdragsgivare inom stat, kommun, regioner (sjukvård), entreprenörer och kommersiella fastighetsägare. Du kommer att få möjlighet att utveckla både dig själv och andra. 

I rollen som Gruppledare ansvarar du för operativ planering med fokus på att effektivisera processer och säkerställa hög kvalitet i leveranserna. 

Du kommer att leda och coacha vårt team i Göteborg, strukturera arbetsuppgifter för effektivitet och noggrannhet. För att lyckas i rollen krävs att du har förmågan att leda och fördela arbete, är ordningsam samt initiativtagande. 

Din roll innefattar även regelbunden kommunikation med kunder, beställare och kollegor.  
 

Vi söker en ledare som:

 • Främjar delaktighet och engagemang genom sitt ledarskap
 • Är driven med en stark önskan om kontinuerlig personlig och professionell utveckling för både sig själv och sitt team
 • Har kompetens som relationsbyggare och framgångsrik nätverkare
 • Förebygger problem genom proaktiv hantering och ett lösningsinriktat arbetssätt
 • Har goda kundkontakter

 

Kvalifikationer:

 • Du har minst 5 års erfarenhet som uppdragsledande elkonsult

 • Varit chef eller ledare såsom uppdragsledare, projektledare etc. 

 • Du har gedigna kunskaper inom elsystem för fastigheter och elkraftsystem 

 • Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift. 

 • Du har goda kunskaper om lagar, regler och standarder inom området

 • Insyn och kännedom i affärsjuridik som ex. AB 04, ABT 06, ABK 09 m.fl.

 • Erfarenhet av CAD och beräkningar av el- och telesystem  

 

Om INTEC

Är det viktigt för dig att arbeta för en attraktiv arbetsgivare där du får chansen att utmanas och utvecklas? Då kan INTEC vara rätt arbetsgivare för dig! 

INTEC är Sveriges just nu snabbast växande teknikkonsult. Vi på INTEC drivs av lusten att skapa förändring på riktigt och att få våra medarbetare och kunder att växa. Varje dag är vi delaktiga i idéer och lösningar som skapar möjligheter för framtidens hållbara samhälle. 

Vi erbjuder ett komplett utbud av teknikkonsulttjänster inom fastighet och industri. Vi är över 400 medarbetare i Sverige, Norge och Finland som gärna vill bli fler som tänker ”Beyond Engineering”. 

 

Rekrytering sker löpande och vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt!

Kvinna utanför kontor

Vi är INTEC

INTEC är ett modernt teknikkonsultföretag som erbjuder ett komplett utbud av tjänster inom byggnad, industri och infrastruktur. Genom att tänka Beyond Engineering utvecklar vi nya möjligheter som skapar förändringar på riktigt och får kundernas affär att växa.

Kvinna utanför kontor

Ansök här:


Läs våra villkor och integritetspolicy

Kontakta oss

om du vill veta mer om tjänsten.

Kristian Pernevill

+46 (0)76 147 32 64

kristian.pernevill@intec.se