Brand- och Riskkonsulter till Stockholm

Brand- och Riskkonsulter till Stockholm

Är det viktigt för dig att arbeta för en arbetsgivare där du får chansen att utmanas och utvecklas? Då kan INTEC vara rätt arbetsgivare för dig!

Om oss

INTEC är Sveriges just nu snabbast växande teknikkonsult och här finns en chans för just dig att vara med på denna resa. Vi tänker nytt, modernt, hållbart, affärsmässigt, inkluderande och jämställt med visionen att vara den mest attraktiva teknikkonsulten på varje marknad där vi verkar.

Att må bra, känna stolthet och utvecklas tillsammans är byggklossarna vi byggt INTEC på och som beskriver hjärtat i vår verksamhet.

Här får du chansen att vara med i uppbyggnaden av framtidens teknikkonsult, som inte fokuserar på att bli störst, utan attraktivast på den lokala marknaden. På INTEC arbetar idag totalt cirka 270 medarbetare.

Vi verkar främst inom områdena VVS, Bygg, El, Tele/Säkerhet, Energi, Brandskydd och Riskhantering, Projektledning, Industriprocess och Fastighetsoptimering. Samtidigt utvecklas vårt erbjudande konstant, vi ser möjligheter!

Tjänsten

Vi söker nu Brand- och riskkonsulter som vill vara med och utvecklas tillsammans med oss och våra kunder. Vi söker främst dig är utbildad brandingenjör och/eller civilingenjör inom riskhantering eller brandteknik alternativt annan relevant högskoleutbildning för tjänsten. Vi söker både dig som är nyexaminerad och dig som redan arbetat några år.

Tjänsten kommer ge dig möjlighet att utvecklas och samtidigt få sätta din egen prägel på arbetet och din egen vardag. Hos oss är det din vilja och brinnande intresse som sätter ramarna för den personliga utvecklingen. Vi ger dig alla förutsättningar.

För att bli den bästa aktören på marknaden är det viktigt att vi som arbetar på INTEC har en förmåga att vara lyhörda och kunna se våra kunders och kollegors behov. Vi behandlar och värderar våra kunder och medarbetare lika.

Du som söker:

  • Har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på både svenska och engelska.
  • Har god förmåga att arbeta såväl enskilt som i grupp
  • Är nyfiken och är intresserad av ny teknik
  • Är lösningsorienterad och lyhörd
  • Räds inte nya utmaningar eller arbetsuppgifter 

Rekrytering sker löpande och vi ser fram emot er ansökan så snart som möjligt!

För ytterligare information vänligen kontakta: Stephanie Danielsson, 072 504 63 80, stephanie.danielsson@intec.se