Uppdragsledare inom EL till Göteborg

Vi söker dig som drivs av att vara med och utvecklas tillsammans med oss och våra kunder. Nu har du möjligheten att bli en del av vårt växande team som uppdragsledare inom projektering av elsystem i byggnader.

Möjlighet att sitta på vårt moderna, nyrenoverade kontor i Göteborg eller i vårt nyrenoverade kontor i charmiga Varberg.

Om tjänsten

Som uppdragsledare kommer du att vara i spetsen för spännande projekt och vara den som guidar både dig själv och dina kollegor mot framgång. Du kommer att ha ett stort ansvar för att säkerställa att våra projekt håller högsta kvalitet, håller sig inom budget och levereras enligt överenskommen tidplan.

Men det handlar inte bara om siffror och resultat för oss. För oss är samarbete och engagemang nyckeln till framgång.

Vi söker någon som kan inspirera och engagera både kollegor och kunder. Med ditt intresse för människor och din öppenhet för ny teknik och samarbeten kommer du definitivt att trivas hos oss.

Vi erbjuder en dynamisk tjänst där du kommer att arbeta med olika uppdragsgivare inom olika sektorer, såsom stat, kommun, regioner inom sjukvården, entreprenörer och kommersiella fastighetsägare.

Det innebär att du kommer att få en varierad och stimulerande arbetsmiljö, där du ständigt får möjlighet att utvecklas och lära dig nya saker. Du kommer inte bara utveckla dig själv, utan du kommer också ha möjlighet att bidra till andras utveckling och tillväxt.

Om du vill vara en del av ett växande team där samarbete och innovation är i fokus, då är detta den perfekta möjligheten för dig. Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt team och tillsammans skapa framgångsrika projekt.

Kvalifikationer:

  • Du har minst 5 års erfarenhet som uppdragsledande elkonsult.
  • Du har gedigna kunskaper inom elsystem för fastigheter.
  • Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.
  • Du har goda kunskaper om lagar, regler och standarder inom området.
  • Erfarenhet av CAD och beräkningar av el- och telesystem är meriterande.

 

Rekrytering sker löpande och vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt! Ta steget mot en spännande framtid och bli en del av INTEC-familjen idag.

Kvinna utanför kontor

Vi är INTEC

INTEC är ett modernt teknikkonsultföretag som erbjuder ett komplett utbud av tjänster inom byggnad, industri och infrastruktur. Genom att tänka Beyond Engineering utvecklar vi nya möjligheter som skapar förändringar på riktigt och får kundernas affär att växa.

Kvinna utanför kontor

Ansök här:


Läs våra villkor och integritetspolicy

Kontakta oss

om du vill veta mer om tjänsten.

Kristian Pernevill

+46 (0)76 147 32 64

kristian.pernevill@intec.se