Automationsingenjör

Beyond Engineering tillsammans - vi vill bli fler automationsingenjörer.

Vi söker dig som vill utvecklas som automationsingenjör tillsammans med oss.

Som automationsingenjör hos oss så är du i en lärande miljö, vi bygger team, fångar och sprider kunskap och erfarenheter. Du deltar med din expertis i projekt för våra kunder främst inom industri, du gör det på plats hos våra kunder eller på något av våra kontor eller i en mix av var du sitter. I projekten gör vi allt från supporthantering, konstruktion, programmering och driftsättningar. För dig som vill finns möjligheten att resa till spännande platser runt om  världen och  Sverige på driftsättningar.

Flera av våra kunder använder automationslösningar från t ex ABB eller Siemens, Codesys som programmeringsspråk är vanligt. Exempelvis är vi med som automationsingenjörer vid ett styrsystemsbyte eller uppgradering av en anläggning och driftsättningar.

Du behöver ha lite erfarenhet som automationsingenjör och problemlösare, kanske som konsult, vi vill komma i kontakt med dig som delar vår strävan att vara mer än bara ingenjörer. Vi kallar det Beyond Engineering. Vi firar framgång tillsammans.

Tillsammans, vi arbetar i team som tillsammans utvecklar vår leverans och kompetens. Uppföljning av arbetsmiljö och hur projekten löper sker regelbundet genom coachande samtal vilket skapar förutsättningar för oss som individer och företag att utvecklas. Våra arbetssätt ger dig som individ en stor potential till personlig utveckling 👈 positivt, eller hur?

Placeringsort

Stockholm (Johanneshov/Sundbyberg), Västerås, Eskilstuna, Avesta, Borlänge, Falun, Göteborg eller Gävle.

Nu då?

Du har ju läst ända hit, du vet bäst vad du tänker nu. Andra har skickat ett meddelande, pratat på telefon med mig en stund innan vi gått vidare. Du är varmt välkommen att göra det som passar dig.

Kvinna utanför kontor

Vi är INTEC

INTEC är ett modernt teknikkonsultföretag som erbjuder ett komplett utbud av tjänster inom byggnad, industri och infrastruktur. Genom att tänka Beyond Engineering utvecklar vi nya möjligheter som skapar förändringar på riktigt och får kundernas affär att växa.

Kvinna utanför kontor

Ansök här:


Läs våra villkor och integritetspolicy

Kontakta oss

om du vill veta mer om tjänsten.

Kristian Windahl

Industri

+46 (0)734 38 24 34

kristian.windahl@intec.se