Reality Capture / 3D Scanning

INTEC:s skanningstjänst för byggnader erbjuder en effektiv och noggrann metod för att dokumentera och digitalisera byggnader i 3D-format. Med hjälp av avancerad laserskanningsteknik kan vi skapa detaljerade och exakta digitala modeller av byggnader, inklusive dess struktur, rum och ytor.

Oavsett om det handlar om en enskild byggnad, en hel fastighet eller ett större projekt, kan vår skanningstjänst skapa en omfattande och tillförlitlig digital representation av byggnader.

Många fördelar med digitala modeller

Fördelarna är många med digitala modeller. Genom att få tillgång till en detaljerad digital modell går det att enkelt utföra analyser och simuleringar, planera för renovering eller ombyggnad, och få en översikt över byggnadens skick och tillstånd vilket förenklar förvaltningen av byggnaden på ett mer effektivt sätt. Digitala modeller underlättar även delning av information till olika intressenter.

INTEC:s erfarna och kunniga personal hanterar skanningen med noggrannhet och precision. Vi använder avancerade mätinstrument och tekniker för att säkerställa att resultatet blir av högsta kvalitet och överensstämmer med behov och krav.